Oglaševanje
7 ogledov

Znan zmagovalec Preobrazbe

Boris Bunčić Boštjan Tacol
Znan je zmagovalec nagradnega tekmovanja Preobrazba. Je zmagal vaš kandidat?

S svojimi glasovi ste odločili, da je zmagovalec nagradnega tekmovanja Preobrazba Boris Bunčić iz Domžal. S svojo željo po rekonstrukciji desne ustnice in brazgotine nad ustnico ter korekciji nesimetričnih nosnic, ki so posledica shize, je prepričal kar 80 odstotkov glasovalcev in tako osvojil glavno nagrado, lepotne operacije v vrednosti 10 tisoč evrov, ki jih skupaj s priznano zagrebško Polikliniko Bagatin podarja Žurnal24.

Na operacije decembra

Boris se bo na pregled in posvet v Zagreb odpravil konec meseca, kjer mu bodo kirurgi s pomočjo nove 3D-tehnologije natančno pokazali, kako bo njegov obraz videti po operacijah. Na operacije se bo Boris odpravil decembra, zato v prihodnjih tednih ne spreglejte, kako se bo soočil z novo podobo, živčnostjo pred operacijo in morebitnimi strahovi.

Nagrada tudi za finalistke

Poliklinika Bagatin preostalim štirim finaliskam podarja darilne bone v vrednosti 450 evrov, ki jih lahko izkoristijo za lepotne posege po izbiri.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.