Magazin > Lepota & telo
34 ogledov

H&M se bo združil z Marni

H&M Marni H&M
Medtem ko v H&M-ovih trgovinah še vedno najdemo Versacejeve kose, se je švedska veriga že združila z novim velikim oblikovalskim imenom. K sodelovanju je tokrat povabila italijansko blagovno znamko Marni, ki bo na prodajne police prispela prihodnjo pomlad.

Marni, ki slovi po izvirnih potiskih in vzorcih, je združila moči z verigo trgovin H&M. Marnijeva ustanoviteljica in kreativna direktorica Consuelo Castiglioni je za priljubljeno znamko namreč oblikovala spomladansko kolekcijo za ženske in moške, ki bo na voljo od 8. marca prihodnje leto.

Kolekcija bo vključevala oblačila in modne dodatke po H&M-ovih cenah, kar pomeni, da bo imel vsakdo možnost vstopiti v svet blagovne znamke Marni. "Želela sem oblikovati pristno garderobo v Marnijevem slogu tako, da sem ponovno obdelala vse naše priljubljene kose iz značilnih materialov in s potiski," je povedala ustanoviteljica. "Nam pri H&M je kolekcija zelo všeč in prepričani smo, da bo tudi našim kupcem. Enkratno je videti, kako Consuela Castiglioni usklajuje svoje dizajne, povezuje nove kombinacije potiskov in barve. Za vsakim kosom oblačila se skriva neverjetna spretnost," je novo sodelovanje komentirala Margareta van den Bosch, kreativna svetovalka pri H&M.

Kolekcija Marni je zadnje veliko oblikovalsko sodelovanje za H&M, ki je prej sodeloval z blagovnimi znamkami, kot so Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo, Lanvin in pred nedavnim Versace.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.