Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Imejte čvrste prsi

Naj bodo čvrste. Žurnal24 main
Majhne in jedrnate ali pa razkošne obline, kakršnekoli že so vaš ideal, lepe prsi so čvrste in zdrave. Četudi niste povsem zadovoljne s svojim imetjem, ne obupujte, saj lahko marsikaj storite same.

Sodobna znanost je na strani žensk. Na voljo je veliko raznolikih nedrčkov iz različnih materialov, ki so narejeni tako, da se udobno prilegajo vsaki obliki. V poplavi ponudbe različnih "push upov" in minimajzerjev si lahko želeno velikost delno priredimo tudi same. Kaj lahko storimo, da bodo dalj časa lepe in čvrste?

Drža
Ravna drža je izjemnega pomena za lepe prsi. Zravnan hrbet, ramena potisnjena nazaj, trebuh in zadnjica noter. Lepa drža je sestavni del gracioznih gibov. Ko se enkrat naučimo pravilne drže, je pravilna hoja samoumevna in s tem pridobimo tudi na videzu prsi.

Podpora
Večje kot so prsi, večjo podporo potrebujejo. Ko poskušate nov nedrček, položite dojke vanj nežno in se pri tem držite naprej. Ne potiskajte dojk na silo v nedrček, če ta očitno nima pravih oblik, samo zato da bi bil dekolte lepši. Prsim mora biti v nedrčku udobno in ne smejo siliti na plano, ne ob straneh in ne na vrhu. Edino tako dobijo prsi podporo, ki jo potrebujejo.

Vadba
Redna vadba je blagodejna tudi za dekolte. Plavanje je še posebej učinkovito. Najpreprostejša vadba za utrditev prsnih mišic, ki jo lahko izvajate praktično kadarkoli in kjerkoli, je globoko dihanje, tako da se močno krči trebušna predpona, pri tem pa ne smemo premikati ramen.

Nega

Veliko pozitivnega lahko dosežemo tudi med vsakodnevnim prhanjem. Z izmeničnim prhanjem s hladno in toplo vodo lahko resnično učvrstimo prsi, to bo dobro delo tudi krvnemu obtoku.

Masaža

Po prhanju si privoščimo masažo s hranilno kremo. Z masažnimi gibi se spodbudi prekrvavitev in celična presnova, s čimer kožo poživimo in učvrstimo. Da bi sprostili prsno mišico, dvignite eno roko, drugo pa z dlanjo položite pod pazduho. S prsti nežno stisnite mišico in jo masirajte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.