Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Iryne manekenke niso prepričale

Fashion Week Primož Predalič/Aleksander Štokelj
Priznana manekenka Iryna Osypenko je bila redna gostja tretjega tedna mode Philips Fashion Week, kjer pa ni bila najbolj zadovoljna z dekleti, ki so predstavljale kreacije.

"Nekaj punc je bilo absolutno premladih in premalo izkušenih za na pisto. Temu primerno so bile tudi prestrašene, kar se je videlo na njihovih obrazih, drži in na hoji. So bile kar malo trde, lesene," je po koncu modnih revij povedala Iryna, ki že nekaj časa uspešno vodi svojo manekensko agencijo, s katero se uveljavlja tudi na tujem trgu. Svoje mnenje je podala tudi Sabina Remar, ki z Iryno tudi poslovno sodeluje. "Sama sem bila na večih modnih revijah v Milanu, kjer je hoja zelo podobna. Kot kaže, da so naši oblikovalci hoteli kopirati trend iz tujine, ampak se mi zdi, da je ta trend štiri leta zadaj (smeh)," nam je pojasnila rjavolasa lepotica.

Sicer pa sta obe pohvalili modno oblikovalko Simono Lampe, ki ju je navdušila z neonskimi kreacijami. "Za vsak kos, ki so ga predstavile manekenke, sem si rekla, da bi ga imela!" je povedala Sabina, Iyrina pa dodala, da ji je bilo všeč čisto vse, od krojev do barv.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.