Magazin > Lepota & telo
6208 ogledov

Jennifer Aniston: To je skrivnost njenega videza

jennifer aniston Profimedia
Njen trener se je razgovoril.

Jennifer Aniston je pred dnevi praznovala svoj 51. rojstni dan. Igralka je še vedno videti fantastično. Njen osebni trener Leyon Azubuike je razkril, kako igralka skrbi za svojo postavo.

Azubuike je za igralko pripravil poseben program vadbe, po katerem način vadbe razdelita v posamezne faze, ki lahko trajajo različno dolgo - od trikrat na teden po 45 minut do sedemkrat na teden po uro in pol. Odvisno od njenega urnika. Prav ta je kriv, da se včasih v telovadnici dobita tudi sredi noči. 

Azubuike poskrbi za raznovrstno vadbo, vse od boksa do vaj z elastiko. Prepričan je, da je za telo dobro, če je podvrženo različnim vadbam. Da rada preizkuša različne stvari, je večkrat v intervjujih povedala tudi igralka sama. 

Veliko delata na krepitvi trebušnih mišic. Igralka po njegovih besedah z lahkoto zdrži dve do tri minute v planku. Da bi jo izzval, ji je pripravil vajo, v kateri prehaja iz enega planka v drugega, je še povedal za Women's Health. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice