Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Kako do postave Julie Roberts

Julia Roberts
1/4
Flynet
Igralka Julia Roberts je pri svojih 44 letih še vedno videti mladostna in vitka. Kako ji to uspeva, je razkrila njena osebna trenerka.

Julia se za svojo zapeljivo postavo lahko zahvali rednim vajam z raztegljivimi pasovi, s katerimi oblikuje mišice na rokah, ter treningi v bazenu, česar se je domislila njena osebna trenerka Kathy Kaehler. Poleg plavanja Julia v bazenu teče in dela vaje za roke, rezultat pa je odlična kombinacija in čvrsta zadnjica.

Prisega na pasove in vodo

"Prednost raztegljivih pasov je ta, da z njimi lahko vadite kjerkoli, z njihovo pomočjo pa boste okrepile bicepse, tricepse in ramenske mišice," je pojasnila Kaehlerjeva. "Julia mora vedno izgledati odlično, veliko mora tudi delati na moči, saj so dolga snemanja naporna." Pred Oskarji pa je Kathy Julijino vadbo nadgradila z aerobiko, izpadnimi koraki, sklecami, počepi in trebušnjaki. 

Kadar vadita v bazenu, je trenerka za Julio pripravila set vaj, ki vključuje desetminutno plavanje z ene strani bazena na drugo, počasni in hitri tek, ter plavanje s plovcem, pri čemer se mora obračati s hrbta na trebuh in obratno. Vse skupaj ponovi petkrat. "Dobro staranje je posledica dobrih genov, skrbi zase in pravilne prehrane," je dejala Julia, ki je zelo zadovoljna s svojo trenerko, s katero trenira štirikrat na teden, od 60 do 80 minut.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.