Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Kako se je znebila debeluške v sebi

Christina Aguilera
1/6
Reuters
Zbadanje in označevanje za debeluško je bilo tisto, kar je pevko Christino Aguilera spodbudilo k hujšanju. Sovražni govori so jo pripeljali do tega, da je izgubila že kar devet kilogramov.

Zadnji dve leti za Christino Aguilera nista bili lahki, saj je morala ves čas poslušati, kako debela je in vprašanja, zakaj se je tako zapustila. Na njo so se spravili tudi zvezdniki, med drugim Kelly Osbourne, ki ji je, kot je rekla sama, vračala milo za drago. A pevka je zdaj vsem zaprla usta, saj ji je uspelo shujšati za nekaj več kot devet kilogramov in ima spet seksi postavo kot nekoč.

Na dan 1.600 kalorij

Kot je za ameriški spletni portal RadarOnline.com povedal njen bližnji prijatelj, je Christina v hujšanje vložila veliko energije. "Jezili so jo zlobni komentarji in kritike, postala je depresivna," je povedal in dodal, da se je nato končno odločila, da nekaj naredi. Odločila se je za dieto, ki ji narekuje, da lahko na dan poje 1.600 kalorij.

Na njenem jedilniku se tako med drugim znajdejo ovsena kaša z jabolkom, bučkami in kvinojo za zajtrk, na žaru popečen zrezek z zelenjavo za kosilo, tuna s krompirjem in cvetačo za večerjo ter jabolčna in cimetova tortica za posladek.

Seveda je začela tudi bolj redno telovaditi, pri čemer ji pomaga osebna trenerka Tee Sorge. Skupaj delata vaje z utežmi, poleg tega pa hodi tudi na jogo. "Res trdo dela, saj hoče izgubiti še nekaj kilogramov. Zdaj tudi ne gre več samo za hujšanje, temveč tudi za boljše počutje. Verjame v telovadbo, v kateri uživa," je še izdal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.