Magazin > Lepota & telo
115 ogledov

Kako se z obleko znebiti let

moda, ženska Shutterstock
Pozabite na botoks in silikon, spremenite način oblačenja in tako izgubite nekaj let. Je manj boleče in ceneje.

Da bi bile videti mlajše, ne potrebujete plastičnih operacij, temveč le dobro opremljeno garderobo. Pravilna izbira oblek in še boljša kombinacija lahko delata čudeže, je prepričana modna strokovnjakinja Caryn Franklin. Ta je zbrala pet najboljših nasvetov, kako se s pomočjo oblačil znebiti let.

Vse se začne pri dobrem nedrčku

Vedno poskrbite za to, da boste imele na sebi nedrček, ki se vam bo popolnoma prilegal, saj vam bodo tudi oblačila tako bolje pristajala. Nikakor ne sme biti prevelik, a tudi premajhen ne, to velja predvsem za velikost košarice. Zelo pomaga tudi, če boste dobro zategnile naramnice.

Poudarite svoje atribute

Vsaka ženska ima del telesa, na katerega je najbolj ponosna, zato bi bilo neumno, če bi ga skrivale. Izberite enega; dekolte, pas, boke ali noge, in se ga naučite poudariti. A nikoli ne izpostavljajte več kot enega. Izberite takšne modne kose, ki lepo poudarijo vaše atribute, a hkrati ne pokažejo preveč.

Izogibajte se spranim barvam

Če imate radi sprane barve, se vanje ne oblecite od glave do pet. Izberite si vsaj en modni kos, ki je barvno bogat, saj boste s tem popestrile celotno opravo. Že samo barvit šal lahko naredi čudeže! Prav tako izrazita ogrlica, zapestnica ali prstan.

Omislite si klasične kose

Garderobo obogatite s klasičnimi kosi, kot so bela bluza, krilo v obliki svinčnika, črna obleka ... Pri nakupovanju bodite pozorne na kroj, ki naj bo nežen, saj bo tako lepše poudaril vašo postavo in jo še dodatno pomladil.

Spremljajte modne trende

Ne postanite modna žrtev in ne kupujte oblek, ki so modne le eno sezono. Zato pa si lahko več dovolite pri nakupovanju modnih dodatkov, s katerimi boste popestrile svojo garderobo. Nakit, čevlji, torbice in pasovi so odlično orodje, s katerimi lahko izdelate ogromno novih kombinacij. Kljub letom se lahko z modnimi dodatki odlično zabavate.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.