Magazin > Lepota & telo
20 ogledov

Kate se po rojstvu sina drago razvaja

Kate Middleton Reuters
Kate Middleton dober teden dni po rojstvu sina že intenzivno skrbi zase. Tuji mediji razkrivajo, kakšni so njeni poporodniški lepotni rituali.

Vojvodinja Kate, ki dneve po rojstvu sina Georgea preživlja pri starših, naj bi že začela s poporodnimi lepotnimi rituali. Med drugim naj bi se razvajala z luksuznimi tretmaji iz morske trave, za obraz pa naj bi skrbela s posebno kremo iz gobic.

Gre za povsem nov lepotni ritual, ki se ga zaenkrat poslužuje malo zvezdnic, poroča časnik Daily Star. Draga krema menda sploh še ni prišla na prodajne police, Kate pa je ena izmed tistih srečnic, ki ji je pripadla ta čast, da kremo Dreamtone poskusi med prvimi. Gre za losjon, ki stane 70 funtov (približno 80 evrov), francoski znanstveniki pri Lancômu pa so ga razvijali sedem let. Posebnost losijona je, da naj bi zanesljivo odstranjeval poporodne neprijetnosti na koži, kot so denimo strije in pegice.

Sicer pa je bila Kate videti odlično že dan po porodu, ko sta s princem Williamom svetu predstavila njunega malega princa. Vojvodinja je takrat mnoge presenetila s sijočimi lasmi, ki pa ji jih je, tik preden je stopila pred množico, dobro oskrbel njen dolgoletni frizer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.