Magazin > Lepota & telo
39 ogledov

Kate še vedno izbira cenejše

Kate Middleton
1/3
FameFlynet
Vojvodinja Catherine še vedno prisega na cenejše obleke, čeprav je že dve leti članica kraljeve družine in bi si lahko privoščila le najdražje modne kose. Tokrat nas je navdušila v obleki iz Top Shopa.

Ko je konec preteklega tedna v družbi moža Williama in svaka Harryja obiskala studio Warner Bros, so bile vse oči spet uprte v Kate in njeno modno opravo ter seveda rastoči nosečniški trebušček. Tega je vojvodinja odela v pikčasto obleko znamke Top Shop, ki stane le 38 funtov (približno 44 evrov), s čimer je spet navdušila javnost. Belo obleko s črnimi pikami je nadgradila s suknjičem ralph lauren in preprostimi črnimi salonarji.

Priljubljena Kate je sicer že dlje časa znana po tem, da obleke rada nakupuje v enakih trgovinah kot navadne smrtnice. Pred kratkim so jo opazili, kako si je v Top Shopu ogledovala nosečniška oblačila, pri čemer ni pozabila prijazno pozdraviti mimoidočih. "Oh, čisto povprečen dan, Kate Middleton se mi je nasmehnila, ko sem bila v Top Shopu. Zares lepo!" je o dogodku neko dekle zapisalo na Twitterju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.