Magazin > Lepota & telo
21 ogledov

Laurenini modni nasveti za jesen

Lauren Conrad FameFlynet
Resničnostna zvezdnica Lauren Conrad, ki je tudi velika modna navdušenka, za jesen svetuje veliko jeansa, ki ga lahko nosite od glave do pet.

Lauren je že pripravljena na jesen. Pravi, da komaj čaka, da bo nosila jeans od glave do pet, pri čemer bo pazila, da bo ta različnih odtenkov. Če boste posnemali njen videz, ga dobro opremite z modnimi dodatki. "Nekaterim se bo to zdelo malce preveč, a jaz mislim, da je to glavni videz te jeseni. Pazite le, da ne boste oblečeni v enake odtenke. Oblecite svetlo jeans jakno in temne jeans hlače. Za piko na i dodajte veliko barvno verižico."

Zvezdnica, ki je zaslovela z resničnostnim šovom The Hills, pravi, da vam jeseni ni potrebno zamenjati celotne garderobe, čeprav bo vreme malce bolj spremeljivo. "Ostanite v poletju in dodajte jopico. Poletni stili bodo videti super, če jih boste popestrili s prevelikim puloverjem ali jopico, ter zaprtimi čevlji," je še dodala Lauren, ki prisega na plastenje kot čebulica. Videz bo popoln z gležnarji, pravi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.