Magazin > Lepota & telo
106 ogledov

Moški, zavihajte rokave!

d&g Imaxtree
Poletje. Dolge rokave boste skrajšali kar sami.

Slog. Modne smernice za moške v poletni sezoni narekujejo drznost in barve. Modni oblikovalec Matevž Faganel poudarja, da letošnja moda predstavnikom močnejšega spola ne narekuje toliko posebnih kosov, temveč se bolj izraža v načinu nošnje oblačil in stiliranju.

Enobarvna silhueta

Prva zapoved je kombiniranje različnih kosov oblačil v isti barvi. Faganel priporoča gradnjo silhuete v črni z dodanimi kosi v različnih odtenkih temnosive. Poseben učinek boste dosegli tudi s celotno opravo v belih tonih.

Rokave umaknite do komolca

Moški boste morali letos zavihati rokave! Vendar brez skrbi, to ne bo potrebno zaradi napornega dela, temveč zaradi stilskega učinka. Faganel predlaga, da rokave tako suknjičev kot pletenin zavihate do komolcev.

Intenzivna svetlomodra

Poletne mesece bo zavzela modra, še posebno v svetlejših in izrazitejših odtenkih. Modni oblikovalec drznejšim moškim predlaga hit sezone – turkizno moder odtenek.

Na džinsu tudi potiski

Večni džins tudi to sezono ne bo zaostajal. Nosite lahko klasične hlače in srajce iz džinsa ali pa poskusite kratke majice ali hlače iz potiskanega džinsa. Faganel izpostavlja še eno letošnjo novost – denim z izrazito živobarvnimi potiski v obliki geometrijskih vzorcev ali s prelivom ene barve v denim.

Čevlji z debelejšim podplatom

Pri obutvi so letos modni predelani klasični čevlji. Moški klasični čevlji so tako kombinirani z močnimi barvami ali usnjem. Oblikovalec opozarja na poseben moški hit sezone – čevlje z debelejšim podplatom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.