Magazin > Lepota & telo
556 ogledov

Najboljši triki proti naelektrenim lasem

lasje, las, česanje, nega las Profimedias
Da so lasje okras vsake ženske, je že star rek. Vendar, kaj storiti v zimskih dneh, ko naše okrasje zahvaljujoč naelekrenosti dobi krila in nas ne uboga? Nunzio Saviano, eden najbolj znanih frizerjev pozna hitre rešitve za to težavo!

Če se vam ta nevšečnost zgodi, ko ste že zunaj, jo boste najlažje ukrotili z vlažilnimi robčki. Obstajajo celo taki, ki so namenjeni le lasem in jih lahko najdete na spletu. Nunzio pa je izdal tudi tri majhne trike, s katerimi lahko to lasno nadlogo preprečite že doma.

Če imate srednje ali zelo goste lase, jih operite kot običajno, preden jih operete z balzamom, pa ji razčesite z širokim glavnikom. Las ne sperite čisto do konca, pač pa malo balzama pustite. Ta trik bo preprečil vlagi iz zraka, da jo lasje absorbirajo in se posledično dvignejo. 

Ne perite jih vsak dan. Če imate mastno lasišče, jih operite vsak drug dan, medetem ko za suho lasišče zadostuje dvakrat tedensko. Uporabite šampon brez sulfata, ki ne bo uničil naravnih olji na vaših laseh. Tudi, če las niste oprali, lahko med prsti razmažete kapljico balzama in ga pogladite po konicah, kar bo zmanjšalo naelektrenost.
 
Če se odpravite v salon, razmislite o nakupu profesionalnega produkta, s katerim boste podaljšali obstojnost pričeske. Če pa boste produkte za lase kupovali v trgovini, res preverite, da ne vsebujejo sulfata, saj le ta izsuši lase in lasišče. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice