Magazin > Lepota & telo
119 ogledov

Napitek za raven trebuh

trebuh Shutterstock
Osvežilni napitek ali bolje rečeno domača voda z okusom vam lahko pomaga do bolj ravnega trebuha.

Zadnjih maščobnih oblog na trebuhu se lahko znebite tudi s pomočjo napitka, ki si ga je izmislila svetovno znana nutricistka Cynthia Sass. Ta naj bi preprečeval napihnjenost in izboljšal prebavo, strokovnjakinja pa njegovo pitje priporoča vsem, ki bi se radi znebili odvečnih kilogramov, pa tudi tistim, ki želijo svojo težo le ohranjati.

Potrebujete:

  • dva litra vode
  • žlico naribanega ingverja
  • svežo srednje veliko kumaro, narezano na tanke rezine
  • srednje veliko limono, narezano na tanke rezine
  • 12 lističev mete

Priprava:
Oprane in narezane ali naribane sestavine v vrču zmešajte skupaj z vodo. Najbolje je, če napitek pripravite zvečer in ga pustite stati čez noč, saj se bodo tako iz sestavin izločile arome, ki blagodejno vplivajo na prebavo. Napitek zamenjajte za navadno vodo in ga uživajte cel dan.

Seveda se le s pomočjo napitka ne boste znebili vseh odvečnih kilogramov. Napitek je le pot do bolj urejene prebave in manjše napihnjenosti, oboje pa vpliva tudi na maščobne blazinice okoli trebuha. Urejena prehrana in fizična aktivnost sta pri izgubi kilogramov še vedno ključni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.