Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

Napredek v inovativnih materialih

zivljenje 09.10.13. lisca, spodnje perilo, foto: Lisca Lisca
Ženske smo bile včasih s ponudbo spodnjega perila zadovoljne, danes pa si želimo več.

"Pred leti je večina žensk želela modrček brez opore ali z njo, danes pa večinoma iščejo modrčke s penasto košarico ali učinkom push up. Če so bili v preteklosti šivi čez košarico povsem v redu, je v zadnjih letih želja večine po brezšivnih košaricah. Toda – spet je in retro moda, s tem pa so aktualni tudi dekorativni šivi po košaricah," so komentirale modne oblikovalke v Lisci.

Zadnja leta je velik poudarek tudi na inovativnih materialih, recimo kozmetičnih, ki prinašajo nove dodane vrednosti (pomlajevalni učinek, boj proti celulitu, uravnavanje vlage pri športnih dejavnostih ...). "Perilo so zaznamovali posebni izdelki, ki tako ali drugače pomagajo oblikovati postavo – telo lahko stisnejo na potrebnih mestih ali pa obline poudarijo," so dodale v Lisci.

Lahkoten učinek push up

Čeprav push up modrčki ostajajo stalnica pri perilu in so celo vedno bolj zaželeni, pa so v desetletju in več tudi tu opazne spremembe. "Nekoč so bili ti modrčki težji, zlasti push up modrčki z gelom, ki so zagotavljali res močan učinek, danes pa materiali in sodobne tehnike omogočajo, da so tudi taki modrčki lahkotni in zagotovijo kar dvakratni učinek," so sklenile.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.