Magazin > Lepota & telo
7 ogledov

Napredek v inovativnih materialih

zivljenje 09.10.13. lisca, spodnje perilo, foto: Lisca Lisca
Ženske smo bile včasih s ponudbo spodnjega perila zadovoljne, danes pa si želimo več.

" Pred leti je večina žensk želela modrček brez opore ali z njo, danes pa večinoma iščejo modrčke s penasto košarico ali učinkom push up. Če so bili v preteklosti šivi čez košarico povsem v redu, je v zadnjih letih želja večine po brezšivnih košaricah. Toda – spet je in retro moda, s tem pa so aktualni tudi dekorativni šivi po košaricah, " so komentirale modne oblikovalke v Lisci.

Zadnja leta je velik poudarek tudi na inovativnih materialih, recimo kozmetičnih, ki prinašajo nove dodane vrednosti (pomlajevalni učinek, boj proti celulitu, uravnavanje vlage pri športnih dejavnostih ...). " Perilo so zaznamovali posebni izdelki, ki tako ali drugače pomagajo oblikovati postavo – telo lahko stisnejo na potrebnih mestih ali pa obline poudarijo, " so dodale v Lisci.

Lahkoten učinek push up

Čeprav push up modrčki ostajajo stalnica pri perilu in so celo vedno bolj zaželeni, pa so v desetletju in več tudi tu opazne spremembe. " Nekoč so bili ti modrčki težji, zlasti push up modrčki z gelom, ki so zagotavljali res močan učinek, danes pa materiali in sodobne tehnike omogočajo, da so tudi taki modrčki lahkotni in zagotovijo kar dvakratni učinek, " so sklenile.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.