Magazin > Lepota & telo
371 ogledov

Nova metoda risanja obrvi

obrvi Prive
Rešitev za redke obrvi – japonska metoda trajnega vrisovanja dlačic.

Japonska metoda trajnega vrisovanja obrvi je postopek, s katerim v kožo vnašamo pigmente. Ker vsako dlačico na manjkajočem delu obrvi vrišemo posebej, dosežemo povsem naraven videz obrvi,” je o novi tehniki povedala Tatjana Damjanovič iz lepotnega studia Privé, kjer izvajajo tovrstno metodo.

Barvno ujemanje

S stranko se pred postopkom posvetujejo o željah, naredijo digitalni izračun simetrije, potem pa sledi poskusno risanje različnih obrvi, vse dokler se ne najde oblika, s katero je stranka zadovoljna. “Naredimo še test reflekcije (usklajevanje barve pigmenta z odtenkom kože in las), nato pa vrisujemo dlačice,” je postopek, ki traja približno uro in pol oziroma dve uri, razložila Damjanovičeva.

Povrhnjice se ne poškoduje

Z vrisovanjem se ne prekrije celotne oblike obrvi, ampak se vrisujejo le posamezne tanke, zakrivljene dlačice. “Dlačice vrišemo zelo nežno in ne pregloboko, zato se povrhnjica kože ne poškoduje,” je pojasnila sogovornica in dodala, da je postopek treba ponoviti čez dve leti.
Pri oblikovanju obrvi poskušamo ohraniti njihov naravni lok in širino, ki najbolje poudarita poteze obraza in mu dodata toplino,” pa je o novi tehniki povedala Viki Leški iz salona Alexhairbodyline, kjer prav tako izvajajo to tehniko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.