Magazin > Lepota & telo
39 ogledov

Ogrlice s karakterjem

1/10
Žurnal24 main
V središču pozornosti ostajajo velike, večplastne ogrlice iz kovine, kamnov in kristalov, ki bodo osebnemu slogu dale še večji pečat. Izberite si svojo.

Ogrlice so letos nuja
Modne smernice za jesen in zimo narekujejo velike, večplastne ogrlice iz kovine, kamnov in kristalov. Opaziti je mogoče mnogo kovinskih detajlov. Oblikovalci so se letos poigrali z različnimi barvami. Veliko je zlata, rdeče barve in drugih sončnih odtenkov. Še vedno se pojavljajo dragoceni obeski. Masivne in razkošne ogrlice geometrijskih oblik vas bodo razveseljevale vso zimo. Pustite domišljiji svojo pot, lahko so resnično ogromne, s priveski, tanke in dolge, z raznobarvnimi kamenčki različnih oblik.

Za vse kombinacije
Uskladite jih z oblačili ali pa jih nosite kar tako. Kadar imate bolj poudarjene, globoke izreze, si lahko nadenete ogromne ogrlice. Tudi zaprte majice in puliji dopuščajo velike primerke. Če so vam bolj pri srcu daljše, si izberite imitacijo perlic, ki si jih lahko nadenete v več plasteh, na koncu pa jih lahko tudi zavežete med seboj. Temnejša oblačila prenesejo ogrlice vseh barv in velikosti. Tanke in dolge ogrlice so skrivno orožje kratkih vratov, saj jih optično podaljšajo. Če ste nižje rasti, izbiri namenite malo več pozornosti, saj ogromne ogrlice optično pomanjšajo. Če pa ste višje rasti, se prepustite domišljiji pri kombiniranju. Modne ogrlice poglejte v fotogaleriji!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.