Magazin > Lepota & telo
495 ogledov

Piškoti, ki pomagajo pri hujšanju

čokoladni piškoti Cveto Sonc
Piškoti so lahko tudi zdravi prigrizki, ki ne redijo in pomagajo hujšati.

V britanskem slaščičarskem podjetju Clever Calories so izdelali piškote, ki pomagajo kuriti kalorije, poročs Daily Mail.

Navdih so našli pri italijanskih slaščičarjih, sestavine v piškotih pa so podobne tistim, ki jih po navadi srečujemo v šejkih in energijskih ploščicah. L-karnitin, gvarana in zeleni čaj pomagajo pri hitrejši porabi kalorij. Shujševalni piškoti so na voljo v različnih okusih, vse od kokosa, vanilije do medu, čokoladni in tudi takšni z okusom tiramisuja. Za enega boste odšteli evro in pol, ponj pa se boste morali odpraviti v Veliko Britanijo, saj so za zdaj na voljo le tam.

Ustanoviteljica podjetja Saba Yussouf je dejala: "Kot ljubiteljica sladkega in polno zaposlena ženska na trgu nisem našla primernega izdelka, ki bi zadovoljil mojo željo po sladkem in obenem ne bi redil. Ni nam preostalo drugega, kot da smo izdelali piškote za hujšanje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.