Magazin > Lepota & telo
1574 ogledov

Po nakupih v outlet

nakupovanje, nakupovalne vrečke Shutterstock
V času znižanj in razprodaj se mnogi Slovenci podajo po nakupih tudi čez mejo. Mnogokrat je namreč tekstil in obutev znižana veliko bolj kot pri nas, izbira blagovnih znamk pa je pestrejša.

Še bolj kot nakupovanje v bližnjem Trstu, Gradcu ali Zagrebu, pa se v teh dneh splača zapeljati v velike outlet centre, kjer so sicer cene blaga znižane vse leto, v času popustov pa te še dodatno padejo. Outlet centri, kjer je moč kupiti blago iz kolekcij preteklih let, so posebej popularni v Italij in Avstriji. Predvsem v poletnih mesecih pa je dobro obiskan tudi outlet center na Hrvaškem, ki je le nekaj kilometrov od slovenske meje. Za vas smo izbrali nekaj najboljših.

Parndorf designer outlet | Avtor: Parndorf designer outlet Parndorf designer outlet
Parndorf designer outlet, Avstrija

Nekaj kilometrov od Dunaja. Od Ljubljane do Parndorfa je okoli 390 kilometrov. Pestra izbira 150 znanih trgovin znanih blagovnih znamk (Gucci, Escada, Armani, CK, Burberry, Polo Ralph Lauren, Puma, Adidas, Lacoste, Guess ...). Popusti med 30 in 70 odstotkov, v času razprodaj še dodatni popusti. Odprto med 9.30 in 19.00, v soboto med 9.00 in 18.00. Ob nedeljah in praznikih zaprto.

Salzburg designer outlet | Avtor: Salzburg designer outlet Salzburg designer outlet
Salzburg designer outlet, Avstrija

Blizu Salzburga. Od Ljubljane do omenjenega outleta je okoli 280 kilometrov. Sto trgovin različnih blagovnih znamk. Popusti do 70 odstotkov. Več kot 200 najrazličnejših blagovnih znamk na voljo (CK, Cerruti, La Perla, Valentino, Hugo Boss, Blumarine, Jil Sander, Escada ...). Odprto med 9.30 in 19.00, v soboto med 9.00 in 18.00. Ob nedeljah in praznikih zaprto.

Palmanova outlet, Italija
Palmanova outlet | Avtor: Palmanova outlet Palmanova outlet

Samo 15 kilometrov od letališča Trst. Od Ljubljane okoli 140 kilometrov. 90 tovarniških trgovin najrazličnejših blagovnih znamk znižanih do 70 odstotkov (Guess, Pollini, Moschino, Iceberg, Valentino. Missoni, Ferre, Calzedonia ...). Odprto vse dni v tednu med 10. do 20. ure.

Veneto designer outlet | Avtor: Veneto designer outlet Veneto designer outlet
Veneto designer outlet, Italija

Okoli 40 kilometrov pred Benetkami (izvoz San Donà di Piave). Od Ljubljane okoli 205 kilometrov. Outlet za bolj izbirčne kupce. Znamke višjega cenovnega razreda (Prada, Fendi, Bottega Veneta, Burberry, Frette, Marni, Versace, Sergio Rossi, Armani ...). Znižanja do 70 odstotkov. Odprto od ponedeljka do sobote med 10. in 21. uro.

Roses Fashion outlet, Hrvaška
Roses Fashion outlet | Avtor: Roses Fashion outlet Roses Fashion outlet

Nekaj kilometrov pred Zagrebom. Iz Maribora okoli 70 kilometrov. Znamke tudi srednjega cenovnega razreda (Mango, Benetton, Calzedonia, Guess, Lacoste, Diesel, Nike, Adidas, Puma, Sportina, Valentino …) Možnost povračila davka za Slovence. Odprto v ponedeljek med 13. In 21.uro. Od torka do nedelje med 10. in 21. uro. Popusti do 70 odstotkov na redne cene. V času razprodaj še dodatne akcije in znižanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.