Magazin > Lepota & telo
4 ogledov

Poletja še ni konec!

Plast na plast. Poletne oblekice in tunike na modnem pohodu v hladne dni. Tudi od pitona se ne poslovite.

Sezonsko. "Ločnic med poletjem in zimo je vse manj, zato omara temeljite prenove sploh ne potrebuje. Potrebujemo samo domišljijo," pravi modna oblikovalka Maja Štamol.

Šifon skupaj z volno

Iz prejšnjih sezon ali poletja lahko v to jesen in zimo prenesemo predvsem tanka šifonasta oblačila: krila, oblekice in tunike, ki jih kombiniramo z debelejšimi volnenimi oblačili in bolj grobimi škornji, svetuje sogovornica. Namesto pletenin boste modni tudi z ozko teliranim blazerjem in trenčkotom.

Kot pravi Štamolova, lahko poleg klasičnih črnih, sivih in rjavih v omari pustite tudi oblačila v precej živih odtenkih, kot so konjak oranžna, fuksija, rumena. Svoj modni pohod v hladnejše dni pa nadaljujejo tudi pike, rože in geometrijski potiski ter oblačila s čipkastimi detajli.

Letošnji živalski vzorec je piton, ki je nepogrešljiv na vsaj enem kosu oblačila. To so lahko šal, jopica, torbica, tudi obleka, še svetuje oblikovalka in meni, da je "en kos dovolj, saj je lahko živalski vzorec hitro videti ceneno".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.