Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Postanite fit v naravi

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Lepi dnevi vabijo v naravo. Izberite pravo vadbo na prostem zase.

Za aktivne mamice in dojenčke. Na Brdu pri Kranju se lahko vsak petek ob 10. uri (ali v ponedeljek ob isti uri na Bledu) udeležite aktivne vadbe za nosečnice in mamice z dojenčki. Prva vadba je brezplačna, potrebujete le športno opremo. Več informacij na Buscek-center.com.

Nordijska hoja v polnem zagonu. Vsako nedeljo ob 9. uri se lahko udeležite triurnega tečaja nordijske hoje v Ljubljani. Cena je 15 evrov; več informacij na Gibit.si. Tečaje izvajajo tudi v Medvodah (Drustvo-srcpreska.si) in Postojni (Sport-hotel.si), kjer pa boste za dveurni tečaj odšteli 12, za štiriurni, ki vključuje tudi pohod, pa 21 evrov.

Zavrtite se pod zvezdami. 14. junija se na Rudniku v Ljubljani ob 21. uri začenjajo brezplačni torkovi večeri salse in zumbe na prostem. Več informacij na Buba.si. Zumbo bodo na prostem izvajali tudi v Zagorju in Izlakah, in sicer ob ponedeljkih in sredah z začetkom ob 18.30 (Izlake ob 20.15). Potrebne so predhodne prijave na Drustvo-spin.si. Središče na prostem ponuja tudi vadbo power jump.

Po Sloveniji vadba za mamice z vozički. V Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Domžalah, Kamniku, Velenju, Novem mestu in Kopru poteka vadba za aktivne mamice z vozički. Prva vadba je brezplačna, ena ura vadbe pa stane 8,4 evra. Na voljo je tudi mesečno plačilo za vadbo dvakrat na teden, ki stane od 39 evrov. Več informacij na Aktivnamamica.si.

Poglobite stik s sabo z jogo ali pilatesom. Izvajanje joge in pilatesa na prostem so te dni že začeli v Ljubljani. Vadba je organizirana od ponedeljka do petka (razen četrtka) ob 19. uri, v torek in sredo pa tudi ob 8. uri. Več informacij na Sportnahisailirija.si. V Šus Eurofitnessu so na prostem na voljo tudi ločena vadba za starše in otroke, nordijska hoja ter kolesarjenje. Z julijem pa bodo vadbo joge in pilatesa prestavili na prosto tudi v centru Viktorius v Ljubljani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.