Magazin > Lepota & telo
12 ogledov

Prada bo oblikovala za Gatsbyja

Leonardo DiCaprio Veliki Gatsby FameFlynet
Prihodnje leto bo v kinematografe prišel novi film o Velikem Gatsbyju, ki bo v 21. stoletju nosil kreacije modne hiše Prada.

Filmski junaki nosijo vse bolj imenitna oblačila. Po tem, ko je Armani oblikoval za Batmana, so iz filmskega sveta zdaj sporočili, da bo za videz Velikega Gatsbyja skrbela priznana modna znamka Prada. Ta bo za vso zasedbo skreirala celo kolekcijo oblačil iz 20. let prejšnjega stoletja. Lastnica znamke Miuccia Prada je razkrila, da bosta s kostumografko Catherine Martin izdelali več kot 40 kosov oblačil. "Sama se sicer nikoli nočem omejevati samo na eno obdobje v zgodovini, a pri oblikovanju kostumov ugotavljam, da lahko ogromno kosov le z majhnimi popravki postane del kolekcije iz 20. let," je za ameriški Vogue povedala gospa Prada.

Medtem ko bo italijanska znamka poskrbela za oblačila, pa bo nakit priskrbela priznana draguljarna Tiffany. Film, v katerem bo glavno vlogo odigral Leonardo DiCaprio, bo kinematografe prišel julija prihodnje leto.

Komentarjev 1
  • rivkah 11:25 25.avgust 2012.

    Naslov je popolnoma absurden! Od kod ste pa ta članek pobrali?? Koliko je star?Film "The Great Gatsby" je že v post-produkciji, kar pomeni, da je Prada že zdavnaj oblikovala oblačila - ne glede na to, ali film prihaja na ...prikaži več platna naslednje leto ali jutri.