Magazin > Lepota & telo
30 ogledov

Sama oblikovala svojo poročno obleko

Blake Lively FameFlynet
Blake Lively, ki se je pred kratkim poročila z Ryanom Reynoldsom, je obleko za veseli dogodek oblikovala kar sama. No, pomagalo je tudi, da je sodelovala z oblikovalci Marchese.

Zvezdnica serije Opravljivka je pred najlepšim dnem v svojem življenju združila moči z modno oblikovalko Georgino Chapman, ki oblikuje za modno znamko Marchesa. Skupaj sta izdelali dih jemajočo poročno obleko, v kateri je Blake obljubila večno zvestobo Ryanu Reynoldsu. "Blake ima prirojen smisel za modo. Že večkrat sva sodelovali skupaj in odlično se ujameva," je za spletni portal USMagazine.com povedala Georgina. Blakina prijateljica je dodala, da je bila igralka zelo "ustvarjalna nevesta, ki je točno vedela, kaj želi."

Blake in Ryan sta se poročila na skrivaj, daleč od oči javnosti. Viri pravijo, da je bil obred pravljičen in da sta si zvezdnika izmenjala zaobljube, ki sta jih napisala sama. "Drug drugemu sta obljubila podporo in da se bosta vedno spravljala v smeh." Njune goste je zabavala pevka Florence Welsh, ki je mladoporočencema med drugim zapela tudi romantično pesem Somewhere Over The Rainbow. Popolna poroka, ni kaj!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.