Magazin > Lepota & telo
182 ogledov

Sanjska poroka: Poročno slavje kot iz pravljice

Zivljenje 11.04.13, Marina Crljic, Alen Lesnik, zurnalova sanjska poroka, Postoj
1/13
Saša Despot
Marina in Alen, zmagovalca nagradnega tekmovanja Žurnalova sanjska poroka na Predjamskem gradu, sta si obljubila večno zvestobo.

Marina in Alen, ki sta zmagala na Žurnalovi sanjski poroki, sta končno postala mož in žena. Na Predjamskem gradu sta si danes popoldne obljubila večno zvestobo. Poročno slavje pa se bo, kot je v navadi, zavleklo dolgo v noč. Kako so potekale priprave in kako je bilo na pravljični poroki, si boste lahko v prihodnjih dneh ogledali na naši spletni strani.

Bodočih mladoporočencev ni premagala živčnost

Priprave na sanjsko poroko so se začele že dopoldne, ko se je Marina prepustila spretnim rokam vizažistke in frizerja. Nevesta je povedala, da živčnosti ni občutila, prav tako naj bi nanjo pozabil tudi ženin. Poroka se je s cerkvenim obredom začela ob tretji uri popoldne.

Izvirno zbrala največ glasov

Priprave na gotovo enega najlepših dni v življenju Marine in Alena so se začele takoj po zmagi na nagradnem tekmovanju, na katerega se je prijavilo kar 200 parov. Zmagovalcema je do zmage pomagal tudi pogum, saj sta glasove neznancev zbirala s pomočjo letakov, ki sta jih delila v prisrčnih majicah, prijatelje pa sta k glasovanju spodbujala tudi preko družabnih omrežij.

Nepozaben dan

Da je bil današnji dan za Marino in Alena res nepozaben in popoln, so poskrbeli številni sponzorji. Za organizacijo poroke je poskrbel organizator porok Domen Misson, nevesta je blestela v kar dveh poročnih oblekah iz Botiquea Grazia, za ženinovo obleko je poskrbela modna oblikovalka Pika Justinek, unikatne poročne čevlje jima je podaril Mitja Hojak - Mihoya, vabila, menijske kartice, sedežni red in zahvale je oblikovala Tina Fojkar Tomaševič iz studia Tinashe, za poročni šopek in cvetlične dekoracije so pokrbeli v Pup Velenje, Sandi Slanc iz zlatarsko-graverskega ateljeja pa jima je podaril unikatna poročna prstana njihove blagovne znamke Bacarat. 

Da je bila nevesta videti kot z rdeče preproge, so s tretmaji preoblikovanja postave že poskrbeli v centru za zdravo življenje Healthness, danes pa je z ličili znamke Artistry™ podjetja Amway za brezhiben videz poskrbela vizažistka Albina Belič, za glamurozno pričesko pa je Tomaž Turk iz salona Mič Styling.

Slavje se je po obredu, ki je bilo na Predjamskem gradu, nadaljevalo v restavraciji Jamski dvorec, kjer so mladoporočenca in svate razvajali s pravo gurmansko večerjo s petimi hodi, posladkali pa so se s torto iz slaščičarne Kraljevi mignon. Mladoporočenca za otvoritveni ples pripravljata pravo presenečenje, nam je zaupala Janja Pušl iz plesne šole Bolero, kjer sta Marina in Alen izpopolnila plesno znanje, presenečenje za mladoporočenca in svate pa pripravljajo tudi pri podjetju Hamex, ki bo poskrbeli za pravo ognjeno diživetje z nepozabnim ognjemetom.

Za spomin

Da jima bo današnji dan še dolgo ostal v lepem spominu, je za vse predporočne in poročne video in foto utrinke poskrbela ekipa mladih ustvarjalcev Flare Visuals, za kristalni spomin na poročni dan pa so že poskrbeli v Steklarni Rogaška.

Še na potovanje

Kmalu po poroki pa se bosta mladoporočenca odpravila še na poročno križarjenje po Sredozemlju, ki jima ga podarja Svet križarjenj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.