Magazin > Lepota & telo
99 ogledov

Slovenec najboljši v New Yorku

Branko Maselj
1/6
Immortal Models
Pretekli teden so na drugi strani Atlantika objavili lestvico manekenov, ki so bili na zadnjem newyorškem tednu mode najuspešnejši. Prvo mesto je zasedel Slovenec Branko Maselj.

Domača agencija Branka Maslja Immortal Models je nad uspehom svojega varovanca več kot navdušena in ponosna, da je njihov maneken tudi čez lužo tako uspešen. "Zelo sem presenečen in hkrati počaščen, da sem pristal na prvem mestu. V tem poslu se stvari zelo hitro spreminjajo, zato ni časa za spanje na lovorikah in že delamo na tem, da bo poletna sezona še boljša. Gre pa predvsem za rezultat odličnega timskega ustvarjanja, kajti brez podpore domačih in matične agencije Immortal Models se to ne bi zgodilo," je ob uvrstitvi na lestvico povedal 23-letni Branko, ki je s svojimi osupljivim videzom in elegantno hojo letos poleg New Yorka osvojil tudi London in Berlin.

Ljubljančan se je na newyorškem tednu mode, kjer so predstavljali kolekcijo za jesen-zimo 2013/2014, sprehodil kar na 14 modnih revijah, od tega je dve celo otvoril.

Branko je še jeseni sodeloval na slovenskem tednu mode, danes pa že velja za enega od najbolj zaželenih modelov v modnih prestolnicah. Mimogrede, lahko se pohvali tudi s tem, da je kot prvi Slovenec delal za vrhunskega oblikovalca Toma Forda, ki ga je osebno fotografiral za Lookbook.

Lestvica najboljših manekenov na newyorškem tednu mode jesen-zima 2013/2014:

1. mesto: Branko Maselj (Slovenija) — 14 modnih revij, otvoril dve
2. mesto: Yannick Abrath (Belgija) — 14 modnih revij, otvoril eno
3. mesto: Baptiste Radufe (Francija) — 13 modnih revij, otvoril eno, zaprl dve
4. mesto: Robert Laby (Francija) — 13 modnih revij
5. mesto: Arthur Gosse (Francija) — 13 modnih revij

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.