Magazin > Lepota & telo
51 ogledov

Sorry, fantje! V soboto se ženim!

smešne majice
1/24
Smesnemajice.si.
Preproste majice z udarnimi potiski so svojevrsten modni dodatek.

Modna oblikovalka Maja Ferme nošenje preprostih majic s sporočili svetuje k praktično vsakemu modnemu slogu: “Te majčke lahko nosimo tako k športnemu džinsu kot v kombinaciji z elegantnejšimi kosi oblačil.” Pri tem poudarja, da so tovrstne majice primerne za oba spola in vse starosti, “nekoliko moramo prilagoditi le sporočilno vrednost, natisnjeno na majici, saj vsi natisi niso primerni za vse priložnosti”.

Modni dodatki so odveč

Fermetova k tovrstnemu slogu odsvetuje nošenje modnih dodatkov, saj so, kot pravi, te majice že same po sebi modni dodatek. Svojo ustvarjalnost lahko namesto tega izrazite s kričečo barvno podlago ali udarnim napisom. Oblikovalka kot edini modni dodatek priporoča broške, zanimiv pas ali posebno oblikovano torbico.

Šaljivi napisi in motivi

V spletni prodajalni tiskanih majic Svet majic pojasnjujejo, da so v zadnjem času na majicah, ki jih tiskajo tudi po želji, še posebno aktualni šaljivi in družbenokritični napisi. “Nedavno smo prodali veliko majic z napisom Stop Acta,” razlagajo in dodajajo, da je med kupci tudi veliko mladih, ki posebne majice naročijo za fantovščine ali dekliščine.V spletni prodajalni Smesnemajice.si pa pravijo, da so najbolj priljubljeni pivski motivi v slovenskem in angleškem jeziku ter takšni na temo spolnosti. Med najbolj nenavadnimi pa jim je ostala v spominu majica bodoče neveste z napisom Sorry, fantje! Kdor me je, me je. Jaz se v soboto ženim!

Za sproščen in moden videz

Slog drugih oblačil in obutve lahko prilagajate tudi osnovni barvi majice in trenutnim modnim smernicam. “Če se boste odločili za sproščeno, hkrati pa nekoliko bolj trendovsko različico, k majici oblecite ozke hlače iz džinsa in obujte superge enake ali kontrastne barve,” predlaga Fermetova. Za poslovne priložnosti pa svetuje, da k majici oblečete elegantne hlače in suknjič ter obujete čevlje s peto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.