Magazin > Lepota & telo
91 ogledov

Stevo med svetovno frizersko elito

Stevo
1/5
Osebni arhiv
Pred kratkim je v londonskem Royal Albert Hallu, kjer se je odvijal največji svetovni frizerski spektakel Alternative Hair Show, nastopil slovenski frizer Stevo Pavlovič.

Nastop na šovu Alternative Hair je izjemna priložnost, saj tja vsako leto povabijo le največja frizerska imena. Letošnja prireditev je bila jubilejna, trideseta, na njo pa so povabili dvajset izbranih svetovnih frizerskih imen. Večina izmed izbrancev je bila iz Velike Britanije, družbo na odru pa so jim delali tudi Italijani, Avstrijci, Nemci, Rusi, Irci, Japonci, Madžari, Čehi in Španci ter med njimi tudi slovensko ime, Stevo Pavlovič. "Na letošnjem dogodku so se mi uresničile življenjske sanje. Biti med elito svetovnega frizerstva je fantastičen občutek in hkrati dokaz, da je delo, ki ga opravljam, kvalitetno," je o svojem nastopu povedal Stevo.
Omenjena prireditev je organizirana pod okriljem najprestižnejšega združenja svetovnih frizerjev Alternative Hair Club. Stevo in njegovi sodelavci so konec januarja 2000 kot prvi iz Slovenije (in področja bivše Jugoslavije ter jugovzhodne Evrope) postali njegovi polnopravni člani. Ustanovitelj Alternative Hair Cluba in eden največjih britanskih frizerjev Tony Rizzo je o Stevu in njegovem nastopu povedal: "Njegov današnji nastop me je navdušil in še enkrat več potrdil, da je bila odločitev, da ga povabim med frizersko elito, prava. Njegove kreacije so bile izjemne in to je pokazala tudi publika, ki je celoten njegov nastop pospremila z aplavzom."

Letošnjo ekipo iz Slovenije so poleg Steva sestavljali še asistent David Omahen, vizažistka Branka Pavlovič, stilista Matjaž Plošinjak in Erik Maj Potočnik (MEM couture) ter koreografinja Tanja Skok. Stevo se je tudi tokrat predstavil s skulpturnimi frizurami, njegova inspiracija pa je bila visoka moda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.