Magazin > Lepota & telo
28 ogledov

Stilist toži zvezdnika za 76 tisočakov

Drake EPA
Kanadski raper Drake se bo moral zagovarjati na sodišču, saj je njegov nekdanji stilist proti njemu vložil tožbo. Zvezdnik mu je menda dolžan kar 76 tisoč dolarjev.

Stlist Michael Raphael se je odločil, da bo od kanadskega raperja Draka po sodni poti izterjal 76 tisoč dolarjev (približno 56 tisoč evrov), ki bi mu jih moral plačati, ko je še delal zanj. Raphael trdi, da bi mu moral Drake povrniti stroške, ki so nastali pri nakupovanju dragih znamk in letalskih vozovnic, kar ni bilo všteto v njegovo plačo. Za 26-letnega zvezdnika je iz lastnega žepa kupoval oblačila znamk Nike in Diesel, za katera je odštel po več tisoč dolarjev, sam pa si je moral plačati tudi letalski prevoz, da se je na različnih koncih sveta srečeval z njim.

Raphael in Drake sta začela sodelovati avgusta lani in vse do novembra mu je raper redno plačeval, po decembru pa se je plačilu začel izogibati. Stilist zato zdaj zahteva, naj poravna svoj dolg, v dokaz pa je na sodišču predložil tudi vse potrebne račune.

Drake, ki je nedavno zmagal v tožbi proti newyorškemu klubu, v katerem se je spopadel s Chrisom Brownom, še ni komentiral tožbe svojega bivšega stilista.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.