Magazin > Lepota & telo
43 ogledov

Stopite čudoviti pred oltar

1/2
Žurnal24 main
Vizažistka Saša Godejša, frizerka Maša Bizjak in osebna stilistka Metka Reberšak so nam predstavile čudoviti poročni make-up in poročno pričesko ter vse skupaj začinile z osupljivo poročno obleko.

Ličenje

Za poročni dan je potrebno obstojnejše ličenje, ki bo nevesti zagotovilo svež videz vse do jutra. Tako zahtevno nalogo je najvarneje zaupati vizažistki.
Saša Godejša
vsem nevestam predlaga, naj svoj poročni dan upoštevajo naslednje nasvete:
  • Smernice poročnega ličenja, tako kot letošnji splošni trendi ličenja, narekujejo svež, romantičen in pravljičen videz.
  • Ker poročni dan zagotavlja veliko poljubljanja, se vsem nevestam priporoča, da usta poudarijo z obstojno šminko, saj ta ne pušča sledi. Še tako obstojna šminka pa včasih klecne pred izzivi, kot so poljubljanje, nazdravljanje in poročna gostija. Zato je pomembno, da neveste več pozornosti namenijo poudarjanju ličnic in oči. Na porokah nam včasih rada uide tudi kakšna solza sreče, zato nikar ne pozabite na vodoodporno maskaro.

Pričeska

Modne so preproste romantične pričeske, ki morajo poudariti najlepše na nevesti. Predvsem pa je pomembno, da se nevesta na svoj poročni dan počuti sproščeno in brez skrbi, da se jo bo pričeska pustila na cedilu. Da pa bo pričeska krasila nevesto vse do jutra, lahko zagotovijo le roke strokovnjaka, saj ti pri oblikovanju pričeske prepoznajo tip las in uporabljajo temu primerne izdelke lasne kozmetike.

Obleka
Stilistka je z izborom nakita in poročne obleke Urške Drofenik poskrbela za resnično pravljično podobo neveste. Obleka je ročno okrašena, njena vrednost pa prav zato dosega ceno krepko prek tisoč evrov. Zagotavlja pa korak bliže izpolnitvi otroških sanj.

Mojstrice:
Saša Godejša
Tečaji ličenja in ličenje za poroke ter posebne priložnosti
Kontakt: 031/263-863

Maša Bizjak
Frizerski salon M&S hair
Kontakt: 01/513-44-62
www.mshair.si

Metka Reberšak

Osebna stilistka
Šivanje po meri
Kontakt: metka.rebersak@gmail.com
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.