Magazin > Lepota & telo
26390 ogledov

Takšni sta na objavljeni fotografiji, takšni pa v resnici

Diana Sirokai
Ni čudno, da imajo ženske komplekse ...

Vemo, da je obdelovanje fotografij danes prešlo že vse meje realnega pogleda na žensko (in moško) telo, a vseeno smo bili ob fotografijah manekenke Diane Sirokai presenečeni.

Diana in Callie Thorpe sta se odločili pokazati, kako močno lahko s predelavo slik manipulirajo velika podjetja, ki prodajajo oblačila, ličila in druge lepotne pripomočke. Na oglasnih panojih navadno vidimo popolna dekleta, s postavami zavidanja vrednimi. A očitno ta dekleta niso takšna, kot se zdi na prvi pogled.

Diane Sirokai | Avtor: instagram instagram

"Ni čudno, da imajo ženske komplekse. Že več let nas ocenjujejo na podlagi popolnih, predelanih žensk, ki jih vidimo v revijah. Čeprav je program kot je Photoshop v določenih primerih zelo dobrodošel in ga je treba uporabiti, se dogaja, da ga uporabljajo prekomerno," je povedala Callie.

"Mislim, da sva z Diano na fotografiji čudoviti takšni, kot sva. Dve prijateljici, ki se smejita in se objemata. Ženskam želiva pokazati, da je vse v redu, če si videti 'normalno', če imaš celulit, strije in trebuščke, ki niso ravni in mišičasti," je še dodala.

Diane Sirokai | Avtor: instagram instagram

Komentarjev 14
  • McClain 08:24 02.november 2017.

    presice mastne zavalene

  • Tine123 16:52 01.november 2017.

    Dve gnusni svinji debeli.

  • Ledena 11:58 01.november 2017.

    Smejka....to ni moj psevdonim,ampak nick.Kakorkoli,debelost NI normalna.Hvala na skrbi,ampak ni potrebe,sem cist ok in "spravljena"s seboj.Bi bilo verjetno bolje,da se posvetite sebi,ne drugim.Verjemite,vam ne bi bilo nikoli dolgcas.Cudovit dan se naprej.

Sorodne novice