Magazin > Lepota & telo
38 ogledov

Teden mode: Negativno za Danico in Natašo

teden mode fashion week Tomaž Mihelič
1/8
Saša Despot
Stilistka, modna blogerka in manekenka Tjaša Kokalj je za nas ocenila oprave znanih Slovenk na petem tednu mode.

Tjaša Kokalj na petem tednu mode, ki se je zaključil sinoči, ni bila razočarana. Videla je veliko pohvale vrednih oprav naših estradnikov, še posebej jo je navdušilo dejstvo, kako modni poznavalci dihajo s slovenskimi oblikovalci. "Všeč mi je, da je Manja Plešnar že drugi dan tedna mode nosila Faganelov suknjič, ki smo ga na brvi videli prvi dan, tretji dan pa je ta suknjič nosil Tomaž Mihelič. Maja Raspopović pa je že nosila uhane Nine Šušnjara, ki jih je predstavila dan prej. Všeč mi je, da na revijo pridejo ljudje, ki so povezani z oblikovalci in podpirajo Slovence."

Poleg Maje Raspopović jo je navdušila tudi mlada manekenka Anela Šabangaić. Pravi, da nikoli ne more spregledati njunih modnih oprav. "Vedno se zelo potrudita. Všeč mi je, da se ljudje trudijo in premišljujejo o stajlingih." Pohvalila je tudi kolegico manekenko, Iryna Osypenko Nemec in njen stil z drugega dne, ko ni nosila pet, imela je strogo zapeto bluzo in spete lase. "Tega nismo vajeni pri njej, všeč mi je, da se dekleta, ki si to lahko privoščijo, včasih prelevijo v neko drugo osebo. Ljudje tudi niso navajeni, da ni tako seksapilna, ampak to se mi zdi super."

Pohvalila je tudi Marjeto Grošelj: "Ne samo, da ima odlične torbice, tudi oblači se nenormalno dobro."

Pri Danici in Nataši še vedno upa na kaj več

Omembe vrednih kiksov Tjaša ni opazila, je pa malce okarala Danico Lovenjak in Natašo Pinoza, ki skoraj nikoli ne presenetita in se ves čas strogo držita svojih modnih okvirjev. "Vedno se oblači (Danica, op. a.) zelo predvidljivo, pri njej bi rada videla malo več. Več kot oprijeto obleko in tiste trenutno 'must have' modne dodatke."

Nataša pa jo je razočarala zaradi zadržanosti in pretirane klasičnosti. "Nosila je bel puli, črne klasične hlače in veliko nakita frey wille, ki je meni osebno sicer zelo všeč, ampak tudi ta je pri njej že klasična izbira. V Sloveniji imamo zelo malo priložnosti, da se poigravamo s svojimi stajlingi, da si privoščimo nekaj drznosti in teden mode je kot nalašč za kaj takšnega. Zato si zelo želim, da bi Nataša kdaj stopila iz te klasičnosti in si upala kaj bolj odštekanega in divjega. Ona je sicer zelo damska in uglajena, a včasih je fajn, če smo malo drzni," predlaga Tjaša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.