Magazin > Lepota & telo
18 ogledov

Trendi smučarskih oblačil

smučarka, roxy Roxy
Snežne kraljice, modne in glamurozne boste z umetnim krznom.

Neonsko zelena, modra, oranžna in rožnata so letošnje najnovejše modne zapovedi barv, v katerih boste vijugale po belih strminah, pravi modna stilistka Nana Sojer. "Še vedno sta in vedno bosta modni tudi klasična črna in siva, h kateri se izvrstno podajo dodatki ali obutev v srebrni in zlati barvi," dodaja. Prevladuje dvodelna oprema: jakna in hlače, kombinezoni pa so že dolgo v modnem ozadju.

Igra z barvami

Igrajte se z barvami in jih mešajte med sabo, priporoča stilistka. "Tiste, ki prisegate na temnejše barve ali klasično črno, pa izberite svetleče dodatke," svetuje. Zimska belina je namreč odlična podlaga za vse barve in vzorce.

Izberite termično perilo

V navadnem spodnjem perilu vas utegne zebsti. Prava rešitev je termično perilo, v katerem vas ne bo zeblo, običajno pa tudi vpija pot. Pri barvah ni omejitev: bela, črna, neonska – izbira je vaša, saj je pri tem najpomembnejše udobje.

Umetno tudi na dodatkih

"Če se ne odločite za neonska osemdeseta, boste opazni tudi v vzorcih: pike in črte ter skandinavski vzorec so prav tako in," nadaljuje sogovornica. "Ne pozabite pa na umetno krzno, ki združuje toploto in glamur," poudarja in svetuje, da ga nosite na kapah, kučmah, rokavicah, obrobah smučarske opreme in obutvi. "Zelo modni so tudi naušniki iz umetnega krzna," sklene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.