Magazin > Lepota & telo
18 ogledov

Urejene v nekaj minutah

ženska, obraz Shutterstock
Skrajšajte čas jutranjega lepotičenja na minimum, ne da bi bile zato videti neurejene.

Budilka zvoni že drugič in znova kaže, da bo treba hiteti. Toda kljub temu ste lahko v že nekaj minutah urejeni za odhod v svet. Z nekaj preprostimi triki boste skrajšali vašo jutranjo lepotilno rutino na minimum.

1. Že zvečer si pripravite, kaj boste oblekli. Na priročnem mestu naj vas zjutraj poleg oblek čakajo tudi sveže spodnje perilo, čevlji, nakit in torbica.

2. Pri ličenju namesto pudra uporabite obarvano kremo. Vaša koža je navlažena, vaš ten uravnan, manjše nepravilnosti pa prikrite. Še bolje je, če ima krema tudi zaščitni faktor.

3. Nabor ličil zmanjšajte na minimum. Ko boste imeli kaj prostega časa, se posvetite svoji kolekciji ličil in izberite tista, ki so primerna za vsak dan in dovolj nevpadljiva. Eno senčilo, eno rdečilo za ustnice, ena maskara.

4. Vse, kar boste pri urejanju potrebovali, naj bo na vidnem mestu. Prihranili boste čas pri iskanju ličil po kozmetični torbici in brskanju za glavnikom, balzamom, britvicami …

5. Izberite vlažilni ali oljni gel za prhanje. Če ste med tistimi, ki morajo zaradi suhe kože vsako jutro uporabiti losjon za telo, si lahko namesto tega omislite bogat gel za prhanje, ki bo nadomestil nanašanje losjona.

6. Izberite izdelke, ki opravijo več stvari hkrati. Tako kot hranljiv gel za prhanje nadomesti kremo, bosta tudi šampon z balzamom in svinčnik, ki lahko postane senčilo, prihranila nekaj vašega časa.

7. V službi imejte pribor za lepotno prvo pomoč. Tako boste na delu videti odlično, tudi če boste zjutraj morali preskočiti kak korak. Dovolj bodo puder, maskara in kakšna sponka ali elastika za lase.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.