Magazin > Lepota & telo
44 ogledov

Zgladi gube, blazinice in hribčke

celulit Shutterstock
Accent ultra je nov postopek oblikovanja telesa.

Ultrazvok in radiofrekvenčna stimulacija sta novejši metodi pri odpravljanju celulita,” pravi Zala Grošelj. “Dokazano povzročata propad maščobnih celic; njihove membrane se odprejo, maščobna vakuola pa se izlije, kar omogoča njeno odstranjevanje,” pojasnjuje delovanje ultrazvoka na telo. Metoda accent ultra torej počne prav to, rezultati pa naj bi bili po besedah strokovnjakov, ki jo v Ljubljani izvajajo, vidni takoj, poškodb živčevja, ožilja ali vezivnega tkiva pa ni.

Izboljša silhueto obraza

Postopek je prilagojen tudi za uporabo na obrazu, kjer poskrbi za spodbujanje tvorbe kolagena, odstrani odvečne maščobne celice in napne kožo ter tako izboljša videz obraza.
Tako strokovnjaki, ki postopek uporabljajo, kot zdravniki pa so si edini, da so tovrstni postopki odstranjevanja maščobe le pika na i zdravemu življenjskemu slogu. Ultrazvočni postopki naj zato služijo le za oblikovanje predelov, ki jih z vadbo in prehrano ni bilo mogoče oblikovati.

Pred posegom posvet

Pred posegom sta nujna brezplačen test in posvet s terapevtko, na osnovi katerih se ugotovi dovzetnost posameznika na tretma. Šele nato se predlaga prednostni predel zdravljenj,” razlagajo v ljubljanskem salonu, ki je edini s to storitvijo pri nas. Na osnovi posveta se določi tudi cena posega.

Tretma

Ker se cene posegov z novo ultrazvočno metodo razlikujejo od posameznika do posameznika, jih je težko vnaprej določiti. Trenutno se gibljejo od 60 evrov za poseg na podbradku do 990 evrov za sklop pomlajevalnih tretmajev na obrazu (zgladitev gubic, krepitev kolagena, lifting kože). Oblikovanje dela stegen vas bo stalo od 240 do 320 evrov.

Komentarjev 1
  • erikkk 17:22 23.september 2012.

    nova metoda zapravljanja denarja in kako napolnit salone