Magazin > Lepota & telo
22 ogledov

V olimpijski vasi zavidajo Britancem

Stella McCartney olimpijske igre EPA
Modna oblikovalka Stella McCartney je oblikovala drese za britansko olimpijsko moštvo, a Britanci nad njimi niso bili navdušeni. Dresi pa so poželi veliko občudovanja med vsemi sodelujočimi.

Pred časom smo poročali, da so bili Otočani ogorčeni nad dresi, ki si jih je za olimpijsko reprezentanco omislila znana britanska oblikovalka Stella McCartney. Več si lahko preberete tukaj.

Pete Reed, dobitnik dveh olimpijskih medalj, pa je dejal, da drugi narodi zavidajo Britancem zaradi prečudovitih dresov. Reed je dejal: "Vsi si želijo naših dresov. V olimpijski vasi nas ves čas sprašujejo, ali bi jih zamenjali z njimi. Res smo lahko ponosni, da nosimo takšne stvaritve." Reed je med prvimi Britanci, ki so mu bili dresi všeč. Sicer pa olimpijec obožuje blagovni znamki Burberry in Barbour and Oliver Sweeney. Za britanski Vogue je dejal, da veliko časa preživi v trenirkah in športnih oblačilih, ampak da se ne bi branil bolj modnih oblačil.

Reed pa ni bil edini podpornik slavne oblikovalke, tudi pri Adidasu, s katerim Stella sodeluje že več let, so bili nad dresi navdušeni, saj so dejali, da dresi odražajo najboljše značilnosti Velike Britanije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.