Magazin > Lepota & telo
4 ogledov

V trendu: poudarjena ramena

Ramena za modno napredne in samozavestne ženske. Žurnal24 main
Pretiravanje je pri poudarjanju ramen v letošnji sezoni več kot dobrodošlo. Bolj kot boste podobne akcijskim junakom, bližje boste osemdesetim in letošnjemu vodilnemu modnemu trendu.
Vodilni trend
Vodilno mesto to sezono pripada poudarjenim ramenom, ki so delno priplavala na površje že v spomladansko-poletnih kolekcijah nekaterih oblikovalcev. Poudariti je treba, da širokih ramen tokrat ne naredijo samo blazinice, ampak so preprosto podaljšana, razširjena in povečana v kroju. Pretiravanje je pri poudarjanju ramen v letošnji sezoni več kot dobrodošlo. Obdelana s pridihom futurističnosti so v svoji najbolj drzni obliki primerna le za resnično modno napredne in samozavestne ženske.

Tudi ležerno
Tajlirane obleke, ozki suknjiči in čisto oprijete majice so obogatene s širokimi rameni z odsekanim zaključkom. Preveliki plašči in jakne, katerih odvečen volumen na rokavih ustvarja poudarek na ramenih, delujejo bolj ležerno. Skulpturne umetnine pa naj poudarijo ramena oblačilom, namenjenim za večerne priložnosti.

Na pistah do ekstremov

Poudarjena ramena v vsakdanji modi sicer ne bodo obsedala s tako ekstremnim primerom, kot so jih na modnih pistah predstavili Max Azria, Castelbajac, Ungaro in drugi. Louis Vuitton in Michael Kors sta široka ramena predstavila na jaknah, oblekah, bluzah in kombinezonih ter v ostrem in drznem slogu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.