Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Za lepoto na mesec zapravi šest tisoč evrov

Jennifer Aniston
1/5
FameFlynet
Ko pride do lepote in vzdrževanja svoje postave, igralka Jennifer Aniston ne pozna besede skromnost. Samo za obraz na mesec zapravi 1.500 evrov, za telo pa kar 4.500 evrov.

Jennifer Aniston je pred kratkim priznala, da jo njena lepota drago stane. Za kozmetične pripravke, dietne postopke, telovadbo in osebnega trenerja na mesec odšteje kar šest tisoč evrov, samo skrb za obraz pa jo stane kar 1.500 evrov. Če se sprašujete, kaj za vraga Jen kupuje, da je račun tako visok – posebno kremo za vrat znamke Euoko, ki naj bi bila narejena iz kristalov z Marsa. Ta jo stane 340 evrov, posebna krema za nego obraza znamke Tracie Martyn pa še dodatnih 380 evrov. Kadar pa se pusti razvajati v enem od newyorških spajev, domov vedno odnese polno vrečko kozmetike, v vrednosti 300 evrov.

A niso vse njene kreme tako pregrešno drage. Obraz si vsak dan umije s "poceni" milom za čiščenje obraza, ki stane manj kot dva evra in se osveži z vlažilno kremo za trideset evrov. Krema proti gubam pa je spet malce dražja – 260 evrov.

Samo najboljše za Jen

Denar ni ovira niti ko pride do vzdrževanja seksi postave. Za zasebne ure joge na teden odšteje 680 evrov, v to so vštete tri ure raztezovanja in kardio vadbe z osebnim trenerjem Mandyjem Ingberjem, ki je tudi njen prijatelj. "Telovadba z najboljšim prijateljem je sanjska, saj tako preživiva več časa skupaj, hkrati pa name vpliva kot medticaija," je nekoč dejala zvezdnica.

Medtem ko Mandy skrbi za videz Jeninega telesa, pa Carrie Watt skrbi za to, kaj pojé. Carriejini nasveti, pomoč pri prehrani in redna dostava zdravih živil na dom, Jennifer na teden stanejo približno 520 evrov. Jah, če je denarnica dovolj globoka, zakaj pa ne?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.