Magazin > Lepota & telo
30 ogledov

Za postavo zapravila 50 tisoč dolarjev

Miley Cyrus Liam Hemsworth Juan Rico/Fame Pictures
Najstniška zvezda Miley Cyrus si očitno obupno želi popolno postavo, saj je za preoblikovanje telesa zapravila že 50 tisoč dolarjev.

Miley Cyrus je na nedavni podelitvi nagrad People's Choice Awards presenetila z lepo oblikovano postavo, za katero pa po poročanju ameriških medijev trdo gara in tudi veliko zapravi. Devetnajstletna pevka si namreč v samo nekaj tednih želi izgubiti sedem kilogramov, zato si je že našla osebno nutricionistko, osebnega kuharja in trenerja. Vse skupaj jo je do zdaj stalo že 50 tisoč dolarjev (približno 38.500 evrov). "Miley je čisto vseeno, koliko bo zapravila za vse skupaj, pomembno ji je le, da izgubi odvečne kilograme," je pojasnil njen prijatelj.

Razlog za nenadno željo po preoblikovanju postave tiči v tem, da se zvezdnica s fantom Liamom Hemsworthom v kratkem odpravlja na Havaje, kjer seveda želi biti videti brezhibno. No, upamo, da ji bo s 50 tisočimi porabljenimi dolarji uspelo popolno postavo obdržati dlje kot pa samo do počitnic na Havajih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.