Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Zaradi Kate prodaja narasla za 57 odstotkov

Kate Middleton košara za otroka Asda
Vse, česar se Kate Middleton dotakne, se očitno spremeni v zlato. Pred dnevi si je ogledovala košaro za otroka, ki je zahvaljujoč njej že postala pravi hit.

Kate se je pred dnevi v družbi mame Carole odpravila po nakupih za prvorojenca, paparaci in mimoidoči pa so seveda pridno spremljali vsak njun korak. Opazili so, da si je vojvodinja z zanimanjem ogledovala pleteno košaro za otroka znamke Asda, ki stane le pičlih 25 funtov (približno 30 evrov), kar so njene oboževalke takoj posnemale. Spletna prodaja košare je zahvaljujoč Kate narasla za kar 57 odstotkov.

Da ima bodoča britanska kraljica Midasov dotik, sicer ni nič novega, saj ji privrženke ves čas sledijo in hočejo takoj imeti enak modni kos ali pa vsaj kopijo. Nazadnje se je to zgodilo s pikčasto obleko, ki jo je nosila med obiskom studia Warner Bros in stane le 38 funtov (približno 44 evrov). Obleko so kajpak razgrabile v slabi uri in je pri Top Shopu žal nimajo več na zalogi.

Zaradi vojvodinje pa je celo skoraj propadlo podjetje, ker se niso mogli spopadati s prevelikim povpraševanjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.