Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Zvezdnice so se spravile še na ušesne mečice

Heidi Klum Reuters
Začela se je sezona podelitve nagrad in sprehodov po rdeči preprogi, kjer so zvezdnice spet pod budnim očesom javnosti. Priprave so se začnele že mesece prej, saj je treba poskrbeti za prav vsak delček telesa. Tudi za ušesne mečice.

Zvezdnice so vedno korak pred navadnimi smrtnicami. Povečane prsi, lifting in dvignjene zadnjice so zanje že nekaj povsem običajnega, zdaj so injekcijo usmerile v nove dele telesa. Najnovejši trend v Hollywoodu je vbrizgavanje botoksa v ušesne mečice, pazduhe in podplate. Botoks v pazduhah in podplatih zmanjšuje potenje, botoks v ušesnih mečicah pa preprečuje uhanom, da bi jih razvlekli. Nošnja uhanov je tako prijetnejša in neboleča, saj diamanti niso ravno najlažji. Poleg tega botoks tudi polepša videz ušesne mečice. Lepotni postopek ne prinaša trajnih rezultatov, zato ga je potrebno obnavljati na nekaj mesecev.

Priljubljeni trend med zvezdnicami, ki ni ravno novost in se ga poslužujejo pred vsakim dogodkom, je tudi samoporjavitveni tretma, ki se izvaja v kabini in poskrbi za enakomerno pršitev barve na vsak košček telesa. Na to metodo prisegajo mnoge zvezdnice, med drugim tudi Jodie Foster, ki za svežo barvo poskrbi pred vsakim sprehodom po rdeči preprogi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.