Magazin
40 ogledov

Med seksom se glejte v oči!

Zadnji sedeči položaj iz Anange Range za potešitev mesenega poželenja ... Žurnal24 main
Na vrsti je še zadnji od sedečih položajev, ki jih uči Ananga Ranga. Ljubimca se bosta torej še enkrat gledala v oči sede. Poskusite, ni težko!

Ananga Ranga pravi, da poznamo tri sile mesenega poželenja. Požrešni tek, zmerno poželenje in počasno netenje strasti. In za potešitev strasti je več kot primeren položaj z imenom položaj stopal "na pare". Ljubimka, obrnjena proti partnerju, ki sedi z razkrečenimi nogami, mora sesti na penis. Ko se oba lepo namestita in penis do konca prodre v vagino, moški z rokami stisne ljubimkina stegna (drži jo za stegna ali za kolena) ter ves čas suva z medenico.

Moški lahko užitek poveča tako, da z rokami ritmično stiska partneričina stegna, medtem ko skrčena vagina stiska penis. Ženska se med seksom v tem položaju nagne nazaj, opre na komolce in opazuje partnerjev obraz. Položaji, pri katerih si ljubimca zreta v obraz, lahko mimogrede še bolj vzburijo čustva, pa čeprav telesno niso najbolj dražljivi oziroma vzburjajoči. Zato se glejte čim več!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.