Magazin
57 ogledov

Mirelin mož: "V preteklosti je že bila nezvesta"

Marko Mirela Voyo
Mirelin mož Andrej o nočnih aktivnostih med njegovo ženo Mirelo in postavnim Markom.
Mirelin mož Andrej upa, da ženine igrice z Markom niso pristne. "Jaz upam, da je to igra. Da je vse šov. To sva vedela, še preden je šla v Big Brother, da bodo tam zaprti in da se zna marsikaj dogajati. Vem, kako si ona želi tega denarja in mislim, da ji lahko celo spremenijo pogodbo, če naredi nekaj za večjo gledanost. Upam, da gre za to. Vem pa, da je za tisti denar pripravljena narediti vse. V vsakem primeru bom prišel po njo, nato pa bova doma razčistila, umazanega perila ne nameravam prati v javnosti," pravi Mirelin mož.
 

Preberite: Marko je okusil Mireline ustnice

Kaj pa, če vse le ni igra, bi ji Andrej oprostil nezvestobo? "Težko verjetno, saj sva dve leti nazaj prekinila za šest mesecev, ker je bila Mirela nezvesta. Takrat sva se pogovorila in sem ji to oprostil, a mislim, da ji ne bi več," še dodaja.
Komentarjev 8
  • Frank Cosmos 22:42 24.marec 2016.

    Saj pa tale usekanec ravno tako ni pri pameti kot cela njena družina.Porivajo se križem kražem kot podgane to je v tistem koncu vsem znano.Tole čefursko pras.co pa poriva vsak kateremu se ravno ne gabi.Poriva jo tudi njen stari ter ...prikaži več skupaj z njeno staro sekajo grupnega.Tale Andrej je pa baje impotenten tako je vsaj govorila meni ko sem jo nasekan enkrat nabijal v vse luknje kar jih ima,ker mi tako dolgo ni dala miru.Vse so se pa dogovorili sedaj pa hočejo samo zbujati pozornost.

  • motorka57 21:02 18.marec 2016.

    ...vprašaš lohk,briga te pa ravn en tulk !

  • wester62 10:36 17.marec 2016.

    to je ženska ,ki za denar proda tudi dušo.samo da si lahko nalaga plastike nase.fuj.je pa res da ti nimajo nobene morale in tudi zato so izbrani in za več denarja so pripravljeni na vse.pop tv jim je tudi ponudil ...prikaži več ,če dvignejo gledanost ,dobijo več denarja.zato je pač tako kot je in so to ljudje brez duše in morale,ker jim je samo za denar.a pozabljajo da denar hitro gre in negativna slava tudi.kaj pa potem-na socialo in fehtanje ali kurbarija,hahaha