Magazin
42 ogledov

Na Vogel ob soju polne lune

Vogel smučišče Barbara Milavec
Smučišče Vogel med počitnicami pripravlja različna doživetja.

Vogel med zimskimi počitnicami vabi z najrazličnejšimi dejavnostmi na snegu. Danes bo tam potekala šola smučanja prostega sloga za mlade, sledil bo večerni pohod po smučišču ob soju polne lune, med tednom pa se bo odvil družinski doživljajski program odkrivanja zimskih lepot Triglavskega narodnega parka. Program bo trajal vse do 1. marca, in sicer od ponedeljka do petka, nanj pa se lahko prijavite že danes, saj je zanimanje veliko.

Nočna zimska pravljica

Ob petkih in sobotah se lahko na Voglu vsak teden udeležite nočnega spusta po snežni strmini z napihljivo rebrasto blazino (angleški izraz za ta šport je airboarding), nocoj pa bodo ljubitelji nočnih dogodivščin lahko, če bo vreme temu naklonjeno, uživali v sprehodu ob polni luni. Zbirno mesto je pred Smučarskim centrom Vogel ob 20.30. Cena izleta v soju mesečine je 15 evrov na osebo, za podrobnejše informacije in rezervacije pa lahko pokličete na telefonsko številko 031 374 660 ali pišete na grega@hikeandbike.si.

Pustolovščina za družine

Družinska izobraževalno-ustvarjalna delavnica odkrivanja Triglavskega narodnega parka je še ena izmed počitniških posebnosti, ki jih lahko te dni doživite na Voglu. V sklopu delavnice se boste naučili iskati živalske sledi, izdelati lastne krplje in še marsikaj drugega. Delavnice bodo potekale še naslednji teden od ponedeljka do petka med 11. in 13. uro. Več informacij na Tnp.si. Delavnice so brezplačne.

Več časa za smučanje

Med počitnicami so na Voglu podaljšali obratovanje smučišča, saj naprave na njem obratujejo od 8.30 do 16.30, nihalka pa bo ob koncih tedna začela voziti že ob 7.30.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.