Magazin
152 ogledov

Najdaljšo noč v letu preživite v Toskani

Firence Shutterstock
Silvestrovanje. Toskana je zaradi bližine in milega podnebja izjemno privlačna tudi kot destinacija za najdaljšo noč v letu. Oglejte si nekaj ponudb tovrstnih izletov.

Praznično. Novoletni večer se približuje, Toskana pa je tudi decembra več kot primerna za obisk. Iz pestre ponudbe smo izbrali nekaj programov avtobusnih izletov za silvestrovanje v tej romantični provinci.

Trije dnevi užitka za 229 €

Turistična agencija Oasis tours ponuja tridnevno silvestrovanje v Toskani, na katerem boste obiskali znamenito vinorodno pokrajino Chianti in pokusili vina, obiskali terme Montecatini in se sprehodili po tipičnih vasicah ter spoznali Firence, novo leto pa boste preživeli v hotelu (za doplačilo) ali v lastni režiji.

 

Za isto ceno v Firence

Enako vsoto boste odšteli za novoletni izlet, ki poleg sprehoda po Toskani vključuje obisk Firenc. Spletna potovalna agencija Potovanje.si ponuja novoletni paket, v sklopu katerega boste podrobno spoznali predvsem znamenito mesto. Obiskali boste vse njegove znamenite trge, palače in cerkve, silvestrski večer pa boste preživeli na prostem. Organiziran bo tudi izlet na podeželje, kjer se boste po silvestrovanju lahko sprostili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.