Magazin
272 ogledov

Nalepke za Ikejino pohištvo

Mykea
1/31
www.mykea.com
Če jo ljubite, jo lahko vzljubite še malo bolj. Če jo sovražite, se morda končno zaljubite. Spet smo pri Ikei, ki jo dopolnjuje Mykea. Moja Ikea, ki sicer ne bo čisto vaša, bo pa dom z njo barvitejši in zabavnejši.

"Kajne, da vsi hkrati ljubimo in sovražimo Ikeo!?" To je stavek, ki pozdravi obiskovalca spletne strani Mykea, ki ponuja "malo drugačno Ikeo". Vespa, sova, veverica, vikingi, kit, drevesa, avtomobilčki, hiše, ženska silhueta, kasete, mak, ptice, različni (tudi psihadelični) vzorčki, citati ... Gre za nalepke z naštetimi motivi, namenjene nekaterim najbolje prodajanim Ikejinim kosom pohištva. Med njimi so mizice Lack, postelje in predalniki serije Malm, garderobne omare Pax in knjižne omare oziroma police Expedit. Pri Mykei le izberete nalepke – nekatere ideje so res zanimive in duhovite –, počakate na dostavo in začnete lepiti. Potrebujete seveda še ustrezno Ikejino pohištvo, lahko pa polepšate tudi stene ali druge ravne površine.

Manj kot nič na mizici

A pozor, preobleka za Ikejin kos lahko stane več kot Ikejin kos – cene se gibljejo med deset in do skoraj sto evrov. Nekaj domislic Mykee za Ikeo poglejte v galeriji, na spletni strani pa preverite še Mykejine stenske nalepke in ostalo. Bret Easton Ellis je roman Manj kot nič izdal leta 1985 – 26 let kasneje njegov "nič" lahko nalepite na Ikejino mizico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.