Magazin
56307 ogledov

Nenadoma umrl znan hrvaški model.To je razlog smrti.

Patrik Cvetko Instagram
Od mladeniča se na spletnih omrežjih poslavljajo številni prijatelji in sledilci.

Na Hrvaškem odmeva vest o smrti komaj 28-letnega modela Patrika Cvetka. Kot neuradno piše Story, naj bi umrl zaradi posledil epileptičnega napada. 

Visok 185 centrimetrov, svetlih las in modrih oči je bil Patrik Cvetko eden redkih hrvaških modelov z mednarodnim uspehom. Odraščal je v Zagrebu, v svet mode se je podal pri 19-tih letih. 

Za portal 24sata je v intervjuju povedal, da je zelo hitro, ko je začel delati v matični domovini, začel prejemati povabila iz tujine. Prvo večjo pogodbo je podpisal z nemško znamko C&A in z njimi delal še eno leto, nato so sledile še številne druge znamke. 

Povedal je, da rad potuje in da je do neke mere postal odvisen s potovanji. Dodal je, da ne mara dolgo časa preživljati v domačem Zagrebu. 

Na Instagramu ga sledi okrog 16 tisoč sledilcev, s katerimi je v glavnem delil profesionalne fotografije s snemanj, včasih pa tudi kako podrobnost iz privatnega življenja. 

Od njega se na spletnih omrežjih poslavljajo številni prijatelji in sledilci.

Split Svet Pomembno, če se odpravljate na Hrvaško Massimo Savić 60 let Magazin Slovo Massima Savića. Besede žene in hčerke sežejo v srce.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • lotus 22:02 28.december 2022.

    Pizda ste pametni

  • Toma 10:21 26.december 2022.

    Zdrav duh v zdravem telesu tu izgubi svoj pomen! Lepa zunanjost, bolna notranjost!

  • Gandi123 20:43 25.december 2022.

    Diagnoza iznenaditis. Peciva delujejo!!!😓