Magazin > VIP
2244 ogledov

Umrl pevec legendarne zasedbe Faithless

Faithless Arhiv izvajalcev
Glasbeni svet žaluje.

V petek ponoči je v 66. letu starosti umrl pevec in DJ legendarne zasedbe Faithless Maxi Jazz, s pravim imenom  Maxwell Fraser. Skupina je sporočila, da je umrl mirno v spanju, na svojem londonskem domu. 

Faithless so najbolj znani po  hitu We Come 1 in plesnem hitu Insomnia.

"Bil je človek, ki je spremenil naša življenja. Naši glasbi je dal pomen in sporočilo. Prav tako je bil čudovito bitje, ki si je vedno vzel čas za vsakogar, z modrostjo, ki je bila globoka, a dostopna, Bilo nam je v čast in veselje sodelovati z njim. Bil je briljanten pisec besedil, DJ, budist, nastopajoči, ljubitelj mačk, neskončno rad se je pogovarjal, bil je prelepa oseba, moralni kompas in genij," so zapisali člani banda.

Komentarjev 4
  • Boschtjan Zupanchich 10:04 25.december 2022.

    Brezverec ... neverec, ... Premlad je umrl, ... še čudno, da ni že prej umrl kot star 65 let, ... po Božji milosti je vsaj toliko let "napraskal", ... Umrl v spanju, ... če se je cepil, je Brez najmanjšega ...prikaži veča dvoma umrl zaradi cepivskih strdkov. Amennn !!! Naj Bog poskrbi tam gori za njegovo ubogo dušo. Mi tukaj itak ne moremo nič več storiti zanj. Mir naj vam vsemskupaj bo, na današnji Gospdov Dan. Ker kmalu žal ne bo več tako mirnih Božičev.

Sorodne novice