Magazin
37 ogledov

Novi ideji za seks sede

Poskusite sede! Žurnal24 main
Lotosov položaj, ki ga ima rada Ananga Ranga, je osvojen, tečaj iz seksa sede pa se nadaljuje z izpopolnjenim in vzklikajočim položajem.
Izpopolnjeni položaj je naravno nadaljevanje lotosovega položaja, ki mu daje prednost Ananga Ranga, nadaljevanje Kamasutre. Ljubimec se mora za oporo in ravnotežje nasloniti na eno roko, partnerica pa mora dvigniti eno nogo. Malo spremenjena drža obeh pomeni drugačen kót med penisom in vagino ter hkrati drugačno napetost, ki jo začutita oba. Za žensko je položaj, pri katerem se z ljubimcem gledata v oči, nežen in ljubeč, saj se lahko poljubljata in ljubkujeta. Tudi njemu izpopolnjeni lotosov položaj vzbuja prijetne občutke, a ne prinaša veliko svobode pri suvanju.

Vzklikajoči položaj je najprimernejši za močne moške in drobne, lahke ženske. Pri tem položaju namreč moški dvigne žensko in jo nato premika po svojem penisu. Ljubimka z nogami visi moškemu čez komolce, on pa jo premika naprej in nazaj ter z leve na desno stran. Ta različica ima še eno ime – opičji položaj. Za ženske je zelo dražljiv, saj penis pritiska na občutljive točke pri vhodu v vagino. Za moške pa vzklikajoči položaj ni najbolj uživaški, a uživali bodo že samo ob užitkih partnerice.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.