Magazin > Odnosi in prosti čas
8120 ogledov

Dekle iz pekla: Četudi bi mu skoraj odtrgala testise, jo še vedno ljubi

Katie Pitchford Facebook
Sedi v zaporu, ker je zlorabljala svojega fanta.

Katie Lee Pitchford iz mesta Indian Harbour Beach je policija aretirala, ker je pretepla svojega fanta, mu razpraskala obraz, ga skoraj zadavila in ga tako močno vlekla za testise, da ima Tyler sedaj 10-centimetrsko rano. “Skoraj bi mi odtrgala testise, a jo ljubim in skrbi me zanjo,” je povedal 27-letnik, ki se ukvarja z boksom, a svojemu 50-kilogramskemu dekletu očitno kljub temu ni bil kos. Njena napadalnost in njegova pasivnost sta šokirali javnost. 

Tyler in 21-letna Katie sta že tri leta par, četudi njuna zveza nikoli ni bila harmonična. Mladenka naj bi svojega fanta trpinčila fizično in psihično. Ko sta se nekoč sprla po telefonu, je vzela tablete in rekla: “To je to.” Tyler je bil močno v skrbeh. Poklical je policiste, ki so potrkali na njena vrata. Katie, ki je na srečo vzela le blaga zdravila, je takrat popolnoma ponorela in napadla policiste, v bolnišnici pa je ugriznila medicinsko sestro. Zaradi neprimernega vedenja je bila obsojena na pogojno kazen, a napadi se kljub temu niso končali. Da Tyler nikoli ni obvestil policije, je neverjetno. Molčal je celo takrat, ko ga je pol ure trpinčila in bi mu skoraj odtrgala moda. Pomoč mu je na koncu priskrbela babica.

Ko je policija 27-letnika našla, je bil v slabem stanju. Na obrazu in med nogami je imel krvave rane, na nogah, hrbtu in vratu pa modrice. Tylerja najbolj skrbi to, da zaradi poškodb na testisih ne bo mogel imeti otrok. Rana se namreč zelo slabo celi. 
Policija ni mogla verjeti svojim očem. “Vprašali so me: ‘Kako si to lahko dopustil?’” je povedal Tyler, ki se na policijo ni obrnil, ker ni želel, da Katie pristane v zaporu. “Če sem šibek, ker nisem udaril osebe, ki jo ljubim, tudi prav … Nekateri bi rekli, da sem močan,” je še dodala žrtev, ki upa, da bo njegova naslednja zveza bolj ljubeča.
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.