Magazin > Odnosi in prosti čas
16324 ogledov

Kaj hišna številka pove o vašem domu

Mestna hiša Kranj Saša Despot
Tako kot ljudje, imajo tudi hiše določene vibracije in energije, pa naj bodo to pozitivne ali negativne, ki so odvisne celo od hišne številke, pravi numerologinja Kari Samuels.

S pomočjo enostavnega izračuna lahko razkrijete številko, ki vam bo povedala, kakšna energija vlada v vašem domu. 

Na primer, če je vaša hišna številka 68, gre izračun takole:  6 + 8 je 14, 1+ 4 pa je 5, saj morate dobiti enomestno številko. V primeru, da je vaša hišna številka 15, pa seštejete samo enkrat, saj je 1 + 5 šest.

Številka 1 pripada hiši, ki je idealna za neodvisne ljudi, ki želijo stati na lastnih nogah, znajo motivirati sami sebe in slediti svojim ciljem.

V hiši, ki nosi številko 2 je polno ženske energije, kar je odlično za ljudi, ki radi vzgajajo in pomagajo drugim. Ta hiša promovira partnerstvo, občutljivost in zdravljenje.

Hiša s številko 3 je idealen dom za ljudi, ki ljubijo umetnost in si želijo izboljšati svoje kreativne sposobnosti. Kdor ljubi pisanje, kuhanje, slikanje, petje ali ročna dela, je ta hiša zanj popolna.

Hiša s številko 4 spodbuja red in stabilnost. Je odlična za tiste, ki želijo zgraditi trdne temelje za svojo prihodnost. To je dobra stara družinska hiša, ki pomaga dosegati cilje.

Hiša, ki nosi številko 5 je polna akcije. Spodbuja aktivnost, spremembe in postolovščine ter je idealna za ljudi, ki ljubijo doživetja in potovanja ter izkoristijo vse kar jim življenje zabavnega ponuja.

Hiša s števiko 6 je idealna za vzgojo otrok. Deluje umirjeno in privlačno. Vsakdo, tudi hišni ljubljenčki, se bo v njej dobro počutil, okoli hiše pa bo lepo uspeval tudi vrt.

Številka 7 je točka, kjer se ljudje radi sprostijo in preživljajo svoj prosti čas. To je čudovit dom za zdravilce, analitike, znanstvenike, tehnike, učitelje in študente.

Hiša pod številko 8 je idealna za podjetnike in tiste, ki živjo za kariero ter imajo pošten in zdrav odnos do denarja. Tak dom spodbuja iskanje sanj, hkrati pa tudi pohlep in finančno izgubo. 

Hiša s številko 9 je dobra za tiste, ki želijo služiti človeštvu, skupnosti ali preprosto pomagati ljudem v stiski. Tak dom spodbuja zdravljenje, sočutje in strpnost.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.